top of page

Naša Služba

Novi Zivot Djeca.png

Molitveni zahtjevi

Podijelite s nama svoj molitveni zahtjev kako bismo znali kako se možemo moliti za Vas. 

Što očekivati

Po prvi put posjetiti bilo koju crkvu, posebno potpuno novu, može biti teško iskustvo. Želimo vas umiriti. Vaš prvi posjet crkvi Novi Život bit će osvježavajuć, prijateljski i ugodan za cijelu vašu obitelj. Želimo da iskusite inspirativnu glazbu, korisno podučavanje i propovijedanje, prijateljski raspoložene ljude i mjesto gdje se osjećate dobrodošlo i "kao kod kuće"!
Riskirati s novom crkvom može biti zastrašujuće. Hoće li ljudi biti ljubazni? Kako će izgledati crkveno bogoslužje? Hoće li se od vas tražiti da učinite ili kažete nešto čudno? Ne mogu odgovoriti na svaku vašu zabrinutost, ali volio bih pokušati.


Kako se trebam odijevati?


U baptističkoj crkvi Novi Život ne postoji kodeks odijevanja za članove ili goste. Naši voditelji službe i mnogi u našoj crkvenoj obitelji odijevaju se u tradicionalniju, svečaniju "nedjeljnu" odjeću. Međutim, naš glavni cilj je da se tijekom posjeta crkvi Novi Život osjećate dobrodošlo i ugodno.


Očekuje li se da sudjelujem u prilozima?


Ne pozivamo vas u baptističku crkvu Novi Život zbog vašeg priloga. Želimo da vam naša služba bude dar. Nadamo se da ćete na ovom mjestu pronaći topli obiteljski duh, istinu iz Božje Riječi i mjesto gdje možete rasti u Božjoj milosti. Molimo vas da ne osjećate nikakvu obvezu sudjelovanja u prilozima kao gost.

bottom of page